Inquiry
Form loading...
O le maketi o felauaiga o loʻo feagai ma le le lava o avanoa i le tele o auala!

Tala Fou

O le maketi o felauaiga o loʻo feagai ma le le lava o avanoa i le tele o auala!

2023-11-30 14:59:57

E aoga le fa'aitiitiga a kamupani va'a i le va'a
Na ta‘ua e le to‘atele o kamupani la‘u uta e ui e tele auala e iai le malosi atoatoa, ae o le mafuaaga tonu lea ua faaitiitia ai e kamupani vaa a latou vaa. "O kamupani liner e faʻamoemoe e faʻateleina le tau o uta o le tausaga fou (faʻagata umi), o lea latou te faʻaitiitia ai le gafatia o felauaiga ma siitia le tau o uta i le faaiuga o le tausaga."
Na ta‘ua atili e se kamupani uta uta e faapea, ona o le mea moni o le pa na faia i se auala faafoliga, e le o se siitaga moni o uta. Ae mo le tulaga o le pa o lo’o i ai nei, na fa’ailoa mai e le kamupani la’u oloa, “E fai lava sina mea e sili atu nai lo le mea masani, e le o tele.
I luga o le laina a Amerika, e faaopoopo atu i mafuaʻaga ua faʻaitiitia ai e kamupani vaʻa vaʻa ma avanoa, na taʻua e le au faʻatau oloa o loʻo i ai foi le mafuaʻaga o le tele o manaʻoga mai tagata e ona uta i le Black Friday ma le Kerisimasi i le Iunaite Setete. "I tausaga ua mavae, o uta a Amerika mo le Aso Faraile uliuli ma le Kerisimasi na tele lava ina tutupu i le vaitau maualuga mai ia Iulai ia Setema, ae o le tausaga nei e ono iai ni mea e pei o le faamoemoe o le tagata e ana uta mo le Black Friday ma le Kerisimasi, faapea foi ma le mea moni o loo i ai. o loʻo i ai nei vaʻa feʻaveaʻi o loʻo malaga ese mai Shanghai i le Iunaite Setete (puʻupuʻu taimi o felauaiga), e fai si tuai."
A fua i le faasinoupu o uta, ua siitia tau o uta i le tele o auala mai le aso 14 o Oketopa i le aso 20. E tusa ai ma le Ningbo Shipping Exchange, o le Ningbo Export Container Freight Index (NCFI) o le Maritime Silk Road Index i lenei vaiaso na lipotia ai le 653.4 points, o se siitaga o le 5.0% mai le vaiaso talu ai. O le faasinoupu o uta o le 16 mai le 21 auala na siitia.
Faatasi ai ma i latou, ua toe malosi le manaoga o felauaiga i luga o auala i Amerika i Matu, ua taofia le tumau e kamupani vaʻa folauga tetele, ma ua faʻatupulaʻia teisi tau o le resitalaina i le maketi. O le NCFI US East Route freight index e 758.1 points, o se siitaga e 3.8% mai le vaiaso talu ai; o le US West Route freight index e 1006.9 points, o se siitaga e 2.6% mai le vaiaso talu ai.
E le gata i lea, i luga o le auala i Sasaʻe Tutotonu, o kamupani liner ua matua faʻatonutonuina le gafatia o felauaiga ma le vaʻavaʻa, lea na mafua ai le faʻaauau pea o le siʻitia o tau o tusi i le maketi o uta. O le NCFI Middle East route index e 813.9 points, o se siitaga e 22.3% mai le vaiaso talu ai. Ona o le tele o le toe faʻaleleia o le tele o uta o maketi i le faaiuga o le masina, o le auala o le Sami Ulaula na lipotia ai le 1077.1 points, o se faʻaopoopoga o le 25.5% mai le vaiaso talu ai.