Inquiry
Form loading...
 Malosi le malosi, le lava o koneteina gaogao!  O tau o uta o lo'o fa'amoemoe e o'o i le maualuga i le isi fa vaiaso.

Tala Fou

Malosi le malosi, le lava o koneteina gaogao! O tau o uta o lo'o fa'amoemoe e o'o i le maualuga i le isi fa vaiaso.

2024-01-18

I le totonugalemu o le vevesi o tulaga i le itulagi o le Sami Ulaula ma aʻafiaga o faʻafitauli e pei o le toe faʻafeiloaʻi o vaʻa, tuai, ma faʻaleaogaina, ua amata ona lagona e le kamupani vaʻa le aʻafiaga o le malosi o le gafatia ma le le lava o pusa.


E tusa ai ma se lipoti mai le Baltic Exchange ia Ianuari, o le 'tapunia' o le auala o le Sami Ulaula-Suez ua suia ai le vaaiga autu o le utaina o pusa i le 2024, ma mafua ai ona faʻamalosia mo se taimi pupuu le gafatia i le itulagi o Asia.


1-2.jpg


O le Ofisa Sili o Pulega a Vespucci Maritime, Lars Jensen, na faailoa mai i le lipoti e faapea, e oo atu i le ogatotonu o Tesema 2023, o le vaaiga faavae mo le 2024 na faailoa mai ai se paʻu o le taamilosaga, faatasi ai ma tau o uta ua faamoemoe e paʻu i lalo i le faaiuga o le kuata muamua po o le amataga o le kuata lona lua o le 2024. , fai mai Jensen, "O le 'tapuni' o le auala Suez e matua suia ai lenei vaaiga faavae."


Ona o le taufaamatau o osofaʻiga a le au a Houthi i le Sami Ulaula (Suez Canal entrance), o le tele o tagata faʻatautaia ua faʻamalosia e taamilo i le Cape of Good Hope. O lenei suiga o le a a'afia ai feso'ota'iga fa'agaioiga mai Asia i Europa ma se vaega mai Asia i le Talafatai i Sasa'e o Amerika, fa'amalieina le 5% i le 6% o le gafatia o le lalolagi. Mafaufau i le faʻaputuina o gafatia faʻasili i le maketi, e tatau ona faʻatautaia.


Na faaauau le tala a Jensen, "E manino lava o le a faʻalauteleina taimi o felauaiga i le sapalai o le sapalai, ma le itiiti ifo i le 7 i le 8 aso e manaʻomia mai Asia i Europa i Matu ma le itiiti ifo i le 10 i le 12 aso mai Asia i le Metitirani. maualuga atu nai lo tulaga aʻo leʻi oʻo i faʻalavelave, faʻatagaina kamupani vaʻaia e toe foʻi i tupe mama.Ae ui i lea, o fua faatatau o loʻo faʻamoemoe e maualuga i le isi fa vaiaso ona faʻamautu lea i se tulaga fou mautu."




Ua toe aliali mai le le lava o koneteina gaogao



O le tulaga masani o le toe faʻagesegese o koneteina gaogao, e masani ona matauina i le taimi o faʻamaʻi, ua sauni e toe tupu.


I le taimi nei, e tusa ma le 780,000 TEU (Twenty-Foot Equivalent Unit) va i le maua o pusa gaogao e taunuu i Asia aʻo leʻi oʻo i le Tausaga Fou, faʻatusatusa i tulaga masani. O lenei faaletonu ose mafuaaga tele lea i le siisii ​​o tau o uta.


Na taʻua e se faatonu o le atinaʻeina o le lalolagi i se kamupani laʻu oloa i fafo, e ui lava i ni valoʻaga muamua i vaiaso ua tuanaʻi, o le le lava e mafai ona puʻeina le pisinisi atoa. I le taimi muamua, e toʻatele na faʻateʻaina le tala fou, ma manatu o se mataupu laʻititi e ono le ogaoga e pei ona fai mai ai le au faʻatautaia. Ae ui i lea, na lapataia e le faatonu, e ui lava o le latou kamupani o se tamaʻitaʻi laʻititi e taulaʻi i auala Asia-Europa ma Metitirani,ua latou feagai nei ma le tiga o le utiuti o pusa.


"O le mauaina o koneteina masani e 40-futu le maualuga ma le 20-futu ua sili atu ona faigata i taulaga tetele i Saina," o lana faamalamalamaga lea. "A o matou faanatinatiina le toe faʻatulagaina o pusa avanoa ma maua le vaega mulimuli o pusa lisi, e leai ni pusa avanoa fou o maua. e pei o aso nei.E iai fa'ailoga 'uma o fa'ailoga i totonu o kamupani lisi."


1-3.jpg


O lo'o fa'asoa atu atugaluga a le isi fa'atau uta, va'aia fa'alavelave fa'alavelave i auala Asia ma Europa i le 2024.O fa'alavelave fa'afuase'i o le Sami Ulaula na fa'ateteleina ai le le atoatoa o le fa'atulagaina o le fa'atulagaina o pusa gaogao.


O lo'o tula'i mai fa'afitauli o atigipusa i fafo i North China feeder ports, atonu o lo'o fa'ailoa mai ai se fa'aletonu o lo'o o'o mai. Latou te lapatai mai,"E tatau i se tasi ona tauaveina le tau o tupe alu maualuga."