Inquiry
Form loading...
Fa'aletonu Manaoga, Ova le Sapalai o Va'a, ma le Sami Ulaula o lo'o i lalo o le mamafa.

Tala Fou

Faigata le mana'omia, Ova le Sapalai o Va'a, ma le Sami Ulaula o lo'o i lalo o le mamafa.

2024-02-05 11:32:38

E ui i le ogaoga o faʻalavelave faʻafuaseʻi ona o le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le Sami Ulaula i uta o container, o loʻo tumau pea le faʻaogaina o tagata faʻatau. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai le tele o le gafatia i le alamanuia liner.


O le mea moni, o le siʻitia tele o tau o uta i Sasaʻe-Sisifo talu mai Tesema o le tausaga talu ai e mafua ona o popolega i le ono faʻalavelave i le sapalai laina i le taimi o faʻamaʻi.


Fai mai Simon Heaney, Pule Sinia o le Container Research i Drewry, "O loʻo lava aʻoaʻoga e faʻafetaui ai ia faʻalavelave, o le mea moni, e manaʻomia le tele o vaʻa mo le faʻaleleia o auaunaga i vaiaso taʻitasi, ae o loʻo i ai le avanoa. O vaʻa fou o loʻo ulufale mai pea, ma o loʻo iai nei. e mafai fo'i ona fesiita'i atu le gafatia mai isi auala fa'asili sapalai."


I le taimi o le Drewry Container Market Outlook webinar, na faamamafaina ai e Heaney le aʻafiaga o le Suez Canal redirection i luga o le maketi maketi.


Na faʻailoa e Heaney, "O le faʻaitiitia o le gaosiga o taulaga o se tasi lea o mafuaʻaga autu o le siʻitia o tau i le taimi o faʻamaʻi, ma o le toe faʻaleleia o vaʻa ona o le toe faʻaleleia e ono faʻateleina ai le faʻalavelave ma le le lava o meafaigaluega i uafu i Europa." Ae ui i lea, e talitonu o ia o se mea le tumau ona o fesoʻotaʻiga liner o le a vave ona toe fetuunai.2e6i


E tusa ai ma faʻamatalaga a Drewry, o le Suez Canal o le a faʻaauau pea seia oʻo i le afa muamua o le 2024, ma i le taimi o faʻalavelave, o le a tumau pea le maualuga o tau o uta i luga o auala ua afaina. Peita'i, ua amata ona pa'u'u le fa'asologa o tau o uta mo uta mai Asia i Europa.


Fai mai Heaney, "O le toe faʻaleleia o vaʻa e manaʻomia le taimi, o lea e ono sili atu ai le luʻitau o le tulaga i se taimi puʻupuʻu, ae o le taimi lava e avea ai le suiga o le Sami Ulaula ma fuafuaga umi mo kamupani vaʻaia, e tatau ona faʻaleleia le tulaga."